top of page

Ako sme naučili Annu Amenovú ovládať sociálne siete (rozhovor)

Vedeli ste, že vedieme pod našou taktovkou workshopy Like A Boss od roku 2021? Na našich workshopoch vám odovzdávame naše know how, učíme Vás stratégii a nástrojom, s ktorými pracujeme. Workshopy sú určené predovšetkým pre malých a stredných podnikateľov, ale aj každého kto chce mať pekný a efektívny profil. Základ, ktorý chceme každého naučiť je ako pracovať na sociálnych sieťach samostatne. Doslova a do písmena, chceme Vás naučiť pracovať na sociálnych sieťach ako boss. Jedného individuálneho workshopu na mieru sa zúčastnila aj bývala miss universe Anna Amenová, ktorá sa chcela naučiť lepšie ovládať svoje sociálne siete.


Aké boli tvoje schopnosti ovládania sociálnych médií pred workshopom?

Moje schopnosti boli ak to môžem nazvať “chabé”, ale to človek zistí až vtedy, keď sa stretne s niekým, kto to naozaj ovláda. Až potom som zistila, koľko sa vie človek naučiť počas workshopu.


Prečo si sa potrebovala zlepšiť?

Mala som pocit, že chcem urobiť nejaké veci na sociálnych sieťach, ale nevedela som ako. Vždy sa mi páčili videa, s hudbou, postrihané, ale myslela som si, že to nebudem vedieť spraviť sama. Keď chceš byť videní na sociálnych sieťach, tak to musí nejako vyzerať, mať úroveň. Preto som mala pocit, že s tým potrebujem pomôcť. A chcela som niekoho, kto sa do toho naozaj vyzná a kto už má niečo za sebou. Pačila sa mi ich práca v prvom rade vizuálne a potom som zistila super ľudský prístup, čo má oslovilo ešte viac. Ide o to, že napríklad moje deti sú super zdatné v týchto veciach, tým že ja som to nepoužívala, tak som sa cítila byť aj menejcenná, že niektoré veci neviem. Ale teraz viem, že netreba sa toho báť, lebo každý vieme niečo iné lepšie a ostatné vedomosti si môžme doplniť.


Si už v práci na sociálnych sieťach samostatná?

Áno, musím povedať, že som už oveľa samostatnejšia. Samozrejme, že sa mi stane, že neviem niečo urobiť, tak sa na to ešte zvyknem opýtať, ale už tie veci čo potrebujem, robiť viem. A musím povedať, že čím častejšie to robím, stáva sa to pre mna prirodzeným.


Čo bolo pre teba najväčším prínosom workshopu?

Určite by samostatná. To som aj chcela, aby som sa tie veci naučila sama a vedela si poradiť.


Odporučila by si ho ďalším ľuďom?

Samozrejme! Bola to výborná skusenosť pre mňa. Juls (školiteľka) je veľmi ústretová, chápava, ale na druhej strane aj prísna v tom, aby si sa to naučil sam ;) Za čo jej aj ďakujem ;)




bottom of page