top of page

Prečo si vybrať náš WORKSHOP? My vs. marketingoví “MÁGOVIA”

Updated: Feb 4, 2021

Bezpochyby rok 2020 prial vzdelávaniu v online forme a možno aj zvýšenému záujmu ľudí o marketing. Avšak ako si správne vybrať to čo naozaj potrebujeme a čo nám aj reálne pomôže? Najprv si určite čo chcete, aby Vám daný workshop alebo webinár dal. Pozrite si obsahy workshopov, učebné osnovy. A pre mňa najdôležitejšie atribúty sú cena, čas a efektivita. S hrdosťou môžeme povedať, že práve tieto tri atribúty naše workshopy spĺňajú.


V minulom roku sme si aj my vypočuli webináre, workshopy, ktoré boli dostupné. Zistili sme základnú a veľmi podstatnú vec. Takmer nikto neučí na vlastných príkladoch z vlastnej praxe. My takisto využívame aj zahraničné príklady avšak 80% prezentujeme vlastné projekty, ktoré sme reálne robili. Lebo nechceme byť ten typ “učiteľov”, ktorí učia ale o reálnej praxi nevedia nič. A ani zvučné mená marketingových “mágov” neznamenajú, že budete vedieť viac alebo niečo lepšie. Práve preto, netreba odpadávať na zadok z ľudí, ktorí akože niečo vo svete marketingu znamenajú. Dnes to je jeden, zajtra je to druhý. Dajme šancu každému, kto môže druhým ľuďom reálne pomôcť. A kto to urobí lepšie ako ten, kto o tom len hovori? No predsa ten kto to aj reálne zažil a najlepšie na každodennej báze.


Naše workshopy sú o našich skutočných prežitých hodinách nad klientmi, nad vlastnými business profilmi a grafickými prácami. Celý workshop je postavený tak, že ak niekto chce tak si z neho vezme všetko čo potrebuje a hneď na druhý deň môže aplikovať nové poznatky do svojho business profilu. A prečo tak rýchlo? Marketing a sociálne siete nie sú raketová veda. Ak sa chcete učiť o marketingu, odporúčam chodiť na UK Komenského Fakultu managementu, ktorú som aj ja navštevovala. Ak však chcete vylepšiť svoj profil, mať krajšie posty, poznať základné know how, ktoré reálne funguje, tak nepotrebujete strácať čas. Sociálne siete a marketing sa hýbu neuveriteľným tempom a množstvom inovácii doslova zo dňa na deň. Naučte sa vytvoriť reklamné posty pomocou mobilu bez platených aplikácii, základnú stratégiu, tvorbu presetov, na čo si dávať pozor a čo robiť, aby feed vašej značky vyzeral čo najlepšie a najzaujímavejšie.


Snažíme sa, aby naše workshopy na seba nadväzovali a každý krát Vás obohatili o nové skúsenosti a zručnosti. Samozrejme môžete si ich kúpiť aj samostatne a veľký bonus ku všetkým workshopom je, že máte aj 14 dní konzultáciu zdarma. Tak si môžete novo nadobudnuté poznatky preveriť, potvrdiť a využiť na akékoľvek otázky. Vstúpte do sveta marketingu a sociálnych sietí pevnými nohami a nestrácajte čas. Prečítajte si viac o workshopoch v sekcii “workshop” a nájdete tam aj podrobnú osnovu, čo Vás daný workshop naučí. Tešíme sa, že ste si vybrali nás a veríme, že Vám pomôžeme zlepšiť vaše podnikanie, ktoré ste sa rozhodli uchopiť ako BOSS.


bottom of page