top of page

Poznáš aplikáciu Clubhouse?

Je to kombinácia Spotify, Zoom a dokonca aj X Factor. Pozor, táto aplikácia je iba pre pozvaných. Všetci sú zúfalí z toho, aby boli pozvaní na túto exkluzívnu platformu sociálnych médií zameranú iba na audio, ktorá je plná celebrít, talentových šou a veľmi, veľmi dobrých konverzácií podnecujúcich myšlienky.


Pamätáte si aké je to čakať pred nočným klubom kým Vás pustia dnu? Všetko to čakanie v chlade, snaha vyzerať triezvo a zízanie na VIP zónu, sú dávno zabudnuté. Presne takto sa budete cítiť v Clubhouse. Aj keď nenechajte sa zmiasť menom. Tento klub si môžete vychutnať z pohodlia domova.


Ak ste o tom stále nepočuli, spustila sa nová a exkluzívna sociálna mediálna aplikácia iba pre členov. Stále je k dispozícii iba pre tých, ktorí sú pozvaní a tiež musíte vlastniť IPhone. Mnoho z týchto členov je slávnych. Na začiatku decembra 2020 mala po celom svete iba 3 500 členov, teraz má viac ako 600 000 a medzi týmito zástupcami sú Oprah, Ashton Kutcher, Drake a Jared Leto.


Aplikácia Clubhouse je priamo zo Silicon Valley a v sociálnej oblasti ju prezývajú „ďalšia veľká vec“, takže to je práve “TO” prečo o tom všetci hovoria. A ešte na záver dôležité informácie od decembra 2020 sa jej hodnota odhadovala na takmer 100 miliónov dolárov. No od 21. januára 2021 ocenenie dosiahlo miliardu amerických dolárov.


My tam sme, tak nás sledujte @dzulijeta @jayantonak


zdroj: wikipedia

bottom of page